Afacerea dumneavoastra evolueaza in permanenta, de aceea trebuie sa faceti mereu modificari pe site, improspatare continut, adaugare imagini, adaugare de produse, realizare de articole communicate de presa. De aceea eu pot fi partenerul de care aveti nevoie pentru succesul afacerii dumneavoastra. Ofer servicii profesionale de administrare site cat si promovarea afacerii in mediul online.

Modificarile continutului site-ului sunt binevenite si agreate atat de vizitatorii site-ului cat si de motoarele de cautare. Dea ceea Razvan Mihalcea, colaboratorul dumneavoastra va ajuta sa beneficiate de servicii de calitate pentru intretinere site. Ce presupun serviciile de administrare site?

  1. Actualizari de continut, crearea de pagini noi sau editarea paginilor existente, adaugarea sau modificarea imaginilor si banerelor, modificarea promotiilor.
  2. Optimizarea paginilor web ale site-ului pentru viteza si performanta
  3. Descoperirea problemelor de functionalitate si remedierea lor in timp util pentru o navigare usoara.
  4. Analiza traficului si monitorizarea performantei site-ului.
  5. Actualizarea platformei site-ului, a modulelor folosite pentru buna functionare.
  6. Configurarea si integrarea serviciilor de terta parte cum sunt Google Analytics, instrumente pentru web masteri si sisteme de urmarire a concurentei.
  7. Administrarea serviciului de email
  8. Asistenta lunara, saptamanala in functie de cerinta dumneavoastra de a asigu8ra securitatea datelor si continuitatea activitatii.

Serviciile de administrare site sunt lunare iar plata se face in avans. Daca nu v-am convins puteti urmari postarile mele din ciclul articole si noutati pe site-ul partener .