Campanii newslleter de promovare a afacerii online

A mentine un contact permanent cu clientii este benefic pentru cresterea afacerii dumneavoastra. Cea mai buna metoda de a atrage clientii, o reprezinta campaniile de trimitere newslettere pe email. Un newsletter bine editat, tine clientii informati cu ceea ce este nou in afacerea dumneavoastra. Email-ul este o metodă de marketing extrem de eficienta și este de natură să producă o rentabilitate mai mare a investiției decât orice alt tip de marketing sau de publicitate

Newsletter profesional

Realizarea grafica cat si programarea unui newsletter sunt tehnici care tin de web design. Organizarea si calitatea unui newsletter aduc clienti interesati de promovarea afacerii dumneavoastra. Avand experienta necesara, newsletterele pe care le realizez sunt  bine gandite si au ca tinta promovarea eficienta a afacerilor clientilor mei. Paragrafe scurte, liste, un text succint si la obiect sunt cateva din regulile pe care le folosesc in realizarea unui newsletter profesional.

Motivati clientii pentru a citi
Newsletterele trebuie folosite pentru a putea anunta clientii despre noile oferte de servicii si produse.  Pentru a motiva clientii sa citeasca oferta dumneavoastra, puteti oferi coduri promotionale, reduceri sau cupoane cu trimitere catre site sau catre magazin. Trimiterea cu regularitate a newsletterelor este o dovada a seriozitatii si a stabilirii relatiilor cu clientii dumneavoastra.

Social Media
Chiar daca nu sunteti familiarizati cu platformele sociale, este ideal ca afacerea dumneavostra sa fie promovata si pe aceste cai media. Folositi imagini in miniatura  care conduc vizitatorul catre paginile sociale. Clientul doreste astfel sa faca cunostinta cu dumneavoastra si in afara afacerii pe care o intreprindeti.

O campanie newsletter  de success conduce la o credibilitate si crestere a afacerii dumneavoastra. Va pastrati astfel clientii si ii informati periodic, ei avand un motiv pentru a citi newsletter-ul dumneavoastra de fiecare data cand este trimis.

Pentru fiecare magazin online, catalog de prezentare realizat, ofer gratuit un concept de newsletter atat format grafic cat si cod HTML/CSS.

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro