Crearea graficii unui website profesional

Crearea unui website profesional consta in primul rand in realizarea graficii site-ului. Pentru realizarea graficii si a structurii functionale a unui website este nevoie de pricepere, simt artistic si cunoasterea tehnicii si a tehnologiilor. Un website atragator trebuie sa respecte intocmai liniile identitatii afacerii clientilor.

Pornind de la un logo deja existent, o carte de vizita, un pliant care sa reflecte activitatea companiei, pot realiza un design al website-ului curat, atragator, functional conform cerintelor afacerii clientilor. In cazul in care nu exista un logo, pot propune realizarea unei identitati care sa aduca succesul dorit.

Functionalitatea unui site web este partea cea mai importanta in finalizarea proiectului. Tehnologia se afla mereu in schimbare, de aceea eu voi oferi intotdeauna solutii ideale pentru ca afacerea clientilor mei sa aiba succes. Indiferent daca site-ul este programat in PHP, ASP, Java, Python sau folosind solutii integrate CMS proiectele vor fi elaborate in timp util si cu un maxim de efort pentru satisfacerea clientilor si un feedback favorabil.

Cat este de important un proiect website ?

Fiecare proiect este important pentru mine. Merita tratat cu aceeasi atentie indiferent daca este de lunga durata, sau de scurta durata. Fiecare proiect beneficiaza de o grafica personalizata, culori personalizate, linii care diferentiaza grafica site-urilor chiar daca ele ca si obiect de activitate sunt asemanatoare.

Pentru mine clientul este motivul. De aceea incerc sa ofer  clientului un produs excelent, si perfect functional. Clientul poate observa tot timpul, procesul de lucru a site-ului web. La finalul lucrarii clientul primeste un DVD cu site-ul, ce include fisierele de lucru atat pentru logo, cod site web, fisiere de design layout site.

Ce folosesc in dezvoltarea site-urilor web ?

Schimbarile in domeniul IT, cu precadere in domeniul dezvoltarii paginilor web sunt in pas alergator. Fiind designer web, ma informez continuu si sunt in tema cu ceea ce isi doresc clientii mei. Folosesc cu usurinta programele de design specializate pentru crearea de layout-uri grafice a paginilor web. Pentru a da viata unui site ma folosesc de cunostintele dobandite in ceea ce priveste programarea site-urilor, utilizand tag-uri HTML si stiluri CSS. In ceea ce priveste dinamica elementelor HTML ma folosesc de scripturile Javascript, pe care le consider o adevarata magie a dinamicii unui site. Legaturile in site, depind in mare masura de natura proiectului. Pentru site-urile dinamice care necesita o conexiune la o baza de date, folosesc PHP si MySql.

La cererea clientilor mei, realizez site-uri de tip CMS folosind platforme consecrate precum Joomla, WordPress.  CMS sau Content Management System, ofera posibilitatea controlului si gestiunii continutului in cadrul site-ului web. Folosind acest sistem, puteti adauga/edita foarte usor text de continut in site, sterge imagini.

Indiferent de natura proiectului pe care doriti sa il dezvoltati, ma puteti contacta prin intermediul formularului de contact, sau sunandu-ma la 0724465506, iar proiectul dumneavoastra nu va intarsia sa devina realitate.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

*

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe