De ce site-ul are nevoie de optimizare ?

De multe ori persoanele care apeleaza la realizarea unui site web, nu tin cont de importanta optimizarii site-ului pentru motoarele de cautare. Daca paginile site-ului nu sunt optimizate, site-ul nu va putea sa fie gasit utilizand motoarele de cautare.

Motoarele de cautare listeaza doar paginile relevante pentru un cuvant cheie sau o expresie. Niciodata motoarele de cautare nu vor clasa pe locuri fruntase site-urile care nu sunt optimizate. Procesul prin care un site este optimizat se numeste SEO.

Promovare SEO – optimizare site – administrare site

Utilizatorii care cauta pe motoarele de cautare, nu trec deobicei de prima pagina. Site-urile clasate in primele 10 pozitii sunt cele mai accesate. Pentru a fi pozitionat in primii 10 clasati, aveti nevoie de o optimizare a site-ului , iar afacerea dumneavoastra va avea succesul dorit.

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro