Instalarea unei teme WordPress

Gasirea unei teme WordPress adecvate afacerii noastre, nu este un lucru chiar atat de usor. Avem nevoie de timp, de rabdare si de multe cautari pe ineternet. Odata gasita, instalarea unei teme wordpress poate devein dificila pentru un incepator care nu doreste sa devina programator.

Din fericire, wordpress are solutii pentru ca orice incepator sa il poata instala usor, fara batai de cap sis a indrageasca platforma.

WordPress este una dintre cele mai populare platforme web de management al continutului. Ceea ce face ca WordPress sa fie atat de popular, este modalitatea de dezvoltare a librariilor de teme wordpress si a plugin-urilor. De aceea WordPress este cea mai utilizata platforma de blogging.

Instalarea WordPress

Inainte de instalarea unei teme WordPress, trebuie sa avem instalata platforma. Nu doresc ca in acest articol sa descriu pasii de instalare a platformei WordPress. Aceasta o puteti vedea pe canalele noastre de youtube. De precizat este faptul ca pentru a instala platforma WordPress mai intai este nevoie de achizitionarea unui domeniu si a unei gazduiri.

Dupa achizitionarea unui domeniu si a unui pachet de gazduire puteti instala WordPress. Majoritatea firmelor de hosting ofera suport de instalare a platformei WordPress.

Instalarea unei teme WordPress

Exista doua modalitati de instalare a unei teme WordPress.Metoda pe care doresc sa o prezint este ceea mai usoara. Cealalta, necesita utilizarea unui client de FTP, in general este mai greoaie pentru un incepator.

Presupunand ca ati instalat deja platforma WordPress pe server, puteti intra in panoul de administrare al WordPress utilizand calea www.denumiresite.ro/wp-login

Pentru instalarea unei teme WordPress se urmeaza calea Appearance > Themes din sidebar.

Apasam Add New si apoi incarcam tema dorita. Apoi instalam tema. Tema va ramane in format arhivat. WordPress v-a dezarhiva tema .

MenuAdd-newupload-theme

 

 

Dupa incarcarea unei teme WordPress, o putem activa si o putem modifica in functie de necesitati.

Daca aveti nevoie de ajutor

Echipa noastra va sta la dispozitie daca aveti nevoie de ajutor in ceea ce priveste instalarea unei teme WordPress, configurarea ei cat si modificarea in functie de ceea ce doriti sa prezentati.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

*

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe