Joomla – motivatia pentru un business profesional

Joomla ! a devenit cel mai puternic instrument de gestionare al continutului site-ului. Joomla este o platforma gratuita de tip CMS, realizata in principiu pentru crearea site-urilor web multilanguage, interactive, portalurilor media, blogurilor, cat si magazinelor virtuale.
Platforma Joomla ! este folosita in intreaga lume, datorita flexibilitatii si multitudinii de pluginuri, componente si module gratuite existente. Joomla! permite modificarea aspectului site-ului web, introducerea de continut text si imagini, un update al unui catalog de produse, procesarea platilor pe card cat si preluarea de rezervari online.

Avantajele Joomla pentru o afacere de succes

Platforma Joomla este gratuita si poate fi modificata in toate modurile pentru a putea servi nevoilor clientilor. Interfata cu utilizatorul este prietenoasa si intuitiva, astfel ca administrarea site-ului poate fi facuta chiar si de un necunoscator in programare web.

Administrare site Joomla

Platforma Joomla ofera posibilitatea realizarii si administrarii meniurilor, iar un manager de articole ne ajuta in editarea paginilor de continut. Deasemenea avem posibilitatea adaugarii imaginilor utilizand managerul media, putem optimiza paginile utilizand metataguri, descrieri pentru fiecare pagina.

Flexibilitate si imbunatatire

Exista foarte multe extensii pentru a imbunatati functionalitatea site-ului nostru. Multe dintre ele sunt gratuite precum slidere, galerii foto, cos de cumparaturi, manager newsletter de email. Joomla ofera platforma perfecta care ajuta la cresterea afacerii dumneavoastra.

Familiarizat cu platforma Joomla, o recomand pentru clientii mei. In cazul in care va doriti altceva decat un blog, Joomla este solutia perfecta, care ajuta la cresterea afacerii dumneavoastra, ofera functionalitati complexe, este un instrument web demn pentru afaceri serioase si durabile.

Pentru informatii si sugestii ma puteti contacta la 0724465506 sau pe email: office@razvanmihalcea.ro

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro