Modalitati de promovare a paginii de Facebook

Am creat pagina de facebook pentru afacerea mea. Acum ce fac? Pagina trebuie promovata, trebuie sa obtin trafic, afacerea mea are nevoie de cat mai multi vizitatori pentru a fi cunoscuta.
Cei mai multi clienti doresc sa ia legatura cu mine, de aceea vreau sa va fac cunoscute cateva reguli de baza pentru promovarea paginii de facebook, pentru ca afacerea sa fie cunoscuta.

 1. Invitatii via email
  Am conceput o lista de adrese de email. De multe ori dorim ca persoanele din lista de email sa le contactam si prin intermediul facebook. De aceea, singura solutie este sa trimitem invitatii de “Like” persoanelor din lista. Odata ce pagina de facebook are “Like-uri” cat mai multe, putem socializa mai usor cu persoanele cunoscute.
 2. Ajuta clientii sa te gaseasca
  Odata realizata pagina de facebook, puteti pune pe site-ul companiei o insigna facebook. Insigna facebook contine linkurile fanilor de pe site catre pagina de facebook. Pentru a putea obtine insigna trebuie sa va conectati la contul de facebook si sa accesati http://www.facebook.com/badges/page.php
 3. Spuneti prietenilor si familiei de pagina de facebook
  Recomandati pagina de facebook intregii retele de cunostinte de pe internet si puteti vedea o crestere a popularitatii paginii, precum si o crestere vizibila a afacerii.
 4. Promovati pagina de facebook si pe alte medii sociale
  Exista o diferenta intre “social media” si “social media marketing”. Marketingul social media inseamna a fi gasit si a fi de valoare. Puteti trimite un link la pagina de facebook de pe alte medii sociale. Incercati sa trimiteti de pe twitter un link catre pagina de facebook, puteti adauga un link si descriere pe contul de youtube sau de pe contul de linkedin.
 5. Promovarea offline
  Sa nu uitam de promovarea offline. Promovati pagina de facebook chiar si pe materialele printabile precum carti de vizita, foi cu antet, flyere, tricouri, meniuri, oriunde sunt vizibile pentru eventualii clienti.
Sper ca v-au fost de ajutor cele cateva sfaturi privind promovarea paginii de facebook in mediul online. Pentru servicii de realizare pagini web de prezentare, magazine online, bloguri, optimizare pagini web pentru motoarele de cautare, campanii social media ma puteti contacta pe email office@razvanmihalcea.ro, sau la telefon 0724465506. Preturi avantajoase, proiecte personalizate de impact.

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro