Design responsive site web

Design responsive site web

Introducerea tehnicilor moderne de realizare a site-urilor web, designul responsive face ca un site web sa fie adaptabil la o multitudine de rezolutii ale ecranelor de pe care este vizualizat. Indiferent dupa ce dispozitiv este vizualizat site-ul web, atat continutul de tip text cat si imaginile nu sunt alterate, ele fiind vizualizate integral.
Read more

Administrare si mentenanta site web

Administrare si mentenanta site web

Serviciul de administrare si mentenanta pentru un site web presupune operatiuni de administrare a bazelor de date, actualizarea cu informatii noi a site-ului si un update a functionalitatilor curente. Orice site poate fi supus atacurilor hackerilor pe internet, dar optand pentru un program de mentenanta adecvat , update-uri periodice, masuri de securitate ridicate, pot fi prevenite astfel de pericole.
Read more

CRM – solutii complexe de gestiune a afacerii

CRM – solutii complexe de gestiune a afacerii

Sistemele CRM se adreseaza companiilor care isi doresc o interactiune mai buna cu actualii sau viitorii clienti. Prescurtarea CRM vine de la customer relationship management care descrie relatia cu clientii, iar sistemul CRM ofera solutii de gestionare a clientilor, contactelor, contractelor si o statistica a vanzarilor.
Pe scurt urilizarea unui CRM ajuta atat clientii cat si companiile sa duca la bun sfarsit planurile si strategiile aplicate, pentru obtinerea performantelor dorite, cresterea si mentinerea afacerii.
Read more