Optimizarea imaginilor unui website

Poate ca nu ne dam seama, dar imaginile aduc trafic foarte mult pe site, daca sunt optimizate corect pentru a fi vazute de motoarele de cautare.

Editarea tagului ALT text pentru optimizarea imaginilor

Atunci cand privim o imagine ne putem da seama de mesajul pe care aceasta il trasnmite. Paianjenii motoarelor de cautare nu pot recunoaste o imagine, de aceea trebuie ajutati pentru a o intelege. Editarea tag-ului “alt”, este solutia principala pentru optimizarea imaginilor unui site web. Tag-ul “alt”, include in structura lui textul pe care motoarele de cautare il folosesc pentru a intelege o imagine si pentru a o indexa.
Pentru a include intr-un tag “alt” textul descriptiv al unei imagini, folosim secventa urmatoare de cod HTML:

Nu ca este simplu ?

Dimensiunea fisierului imaginii

Inainte de a incarca o imagine pe un site, asigurati-va ca dimeniunea nu va ingreuna incarcarea site-ului in browser. Pentru a redimensiona imaginea fara a diminua calitatea ei, folositi intotdeauna programele de editare si apoi urcati imaginea pe site.

Denumirea fisierului imaginii

Alegeti un nume descriptiv pentru imaginea utilizata, un nume care poate ajuta motoarele de cautare sa claseze imaginea in cautari.
Optimizarea imaginilor pentru site-urile web este un lucru important, pentru indexarea site-ului si cresterea in cautari. Motoarele de cautare vor cauta imagini optimizate pentru a intoarce ca si rezultat pagina dumneavoastra web, ca si legatura a imaginii cautate.
Optimizand siteul din toate punctele de vedere si veti urca sigur si rapid in paginile Google! Serviciile mele SEO includ optimizarea site-ului atat intern cat si extern. La sfarsitul fiecarei lui ofer clientului un raport complet personalizat, cu rezultatele clasarii site-ului pe internet.
Pentru a fi siguri ca proiectele dumnevoastra ajung la mine, ma puteti contacta telefonic 0724465506 sau folosind formularul de contact.

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro