Multe companii folosesc astazi Twitter pentru un marketing online eficient,  promovare site,   sau pentru a fi in contact permanent cu potentialii clienti. Twitter reprezinta  acel canal de marketing online  prin care va  puteti promova  afacerea prin obtinerea de linkuri de calitate catre site-ul dumneavoastra.

Este nevoie de o strategie foarte buna in mediul social, iar un lucru important si de luat in seama il reprezinta cunoasterea modului in care veti folosi Twitter, inainte de a da startul unei campanii de promovare site in mediul online.

Citeste: Solutii eficiente in optimizarea SEO pentru un site web

Pentru acesta exista cateva lucruri de luat in considerare:

  1. Efectuati o cercetare a pietii. Cercetarea pietii este importanta daca va doriti o imbunatatire a sansei de succes. Inscrierea in comunitatea Twitter poate fi o modalitate foarte buna in a obtine perspective a ceea ce este important pentru clientii dumneavoastra.
  2. Planificarea strategiei. In principiu toate afacerile au nevoie de o strategie bine elaborata pentru a obtine, mentine si construi baza de clienti. Inainte de a incepe o campanile pe twitter trebuie sa cunoasteti comunitatea si cum sa faceti parte din ea, ce puteti oferi pentru a creste brandul in fata clientilor.
  3. Construiti-va brandul. Mentineti o prezenta activa online. In acest mod din ce in ce mai multi oameni vor afla despre afacerea dumneavoastra si astfel clientii nu vor intarzia sa apara. Deasemeni Twitter poate fi utilizat in scopul pastrarii relatiilor cu clientii, rezolvarii problemelor lor. Fiind mereu in contact cu cei pe care ii deserviti, brandul dumneavoastra cu siguranta nu va fi uitat.
  4. Optimizarea cautarilor. Folositi cuvinte cheie care va avantajeaza si ofera o descriere completa a afacerii pe care doriti sa o promovati. Deasemenea este important sa va asigurati ca twitter-urile dumneavoastra sunt convingatoare si au maxim 120 de caractere.

Acestia sunt cativa pasi de urmat pentru promovare site  prin intermediul platformei Twitter. Transmite-ti mesaje usor catre partenerii dumneavoastra utilizand platformele de marketing online si nu va feriti sa investiti daca este cazul, pentru ca investitia va aduce client. Twitter va da posibilitatea de a comunica rapid si de a lega colaborari diverse.

In caz ca va doriti sa experimentati platforma Twitter, pentru a aduce client noi si a pastra deasemeni clientii actuali mereu informati cu actualizarile afacerii dumneavoastra, puteti sa ma contactati atat telephonic cat si utilizand formularul de contact.