Realizarea site-urilor, cod manual HTML/CSS/Javascript

Serviciile mele web design includ realizarea paginilor web folosind cunostintele de HTML/CSS/Javascript. Realizand un site in mod traditional, pot sa dezvolt mult mai usor proiecte de la simplu la complex, pot oferi clientilor un produs original, securizat din toate punctele de vedere, un produs unic.
Site-urile realizate folosind codare manuala sunt ideale atat persoanelor fizice cat si companiilor care isi doresc un site web de calitate superioara si investesc intr-o imagine profesionala. Codificarea manuala nu se bazeaza pe template-uri, astfel ca la sfarsitul proiectului, dezvoltatorul detine control absolute asupra codului site-ului. Lay-outul site-ului este construit utilizand HTML/CSS fiind mult mai flexibil, vizibil pe orice tip de rezolutie a monitorului.

Actualizarile pentru site-urile web realizate manual sunt usor de facut utilizand stilurile CSS. Avantajele sunt multiple in cazul in care doriti ca site-ul dumneavoastra sa fie realizat utilizand tehnicile HTML/CSS. Unul din cele mai importante aspecte il constituie clasarea site-ului in pozitii ridicate in motoarele de cautare. Un site realizat prin codare manuala HTML/CSS, are sanse crescute pentru a ajunge pe pozitii fruntase si a fi gasit cu usurinta in cautari pentru cuvinte cheie bine alese. Codul HTML/CSS, deasemenea ofera o rapiditate de descarcare a site-ului si o buna vizibilitate in browser.

Folosind metode Web 2.0 realizez grafica personalizata pentru fiecare proiect in functie de domeniul de activitate. Implementarea graficii o realizez in cod html/css, preturile fiind foarte scazute din acest punct de vedere.
In cazul in care doriti ca proiectul dumneavoastra sa fie de calitate, iar costurile sa fie minime ma puteti contacta. Voi analiza foarte atent, astfel incat proiectul sa reflecte intocmai domeniul de activitate pe care doriti sa il promovati si sa contina functionalitati moderne.

Pasii ce ii urmez in vederea elaborarii unui proiect web sunt urmatorii:

  • Discutii preliminare pentru stabilirea detaliilor proiectului;
  • Stabilirea costului final pe baza serviciilor ce urmeaza a fi prestate;
  • Intocmirea contractului precum si plata a 50% din costul proiectului;
  • Realizarea partii grafica a site-ului web conform cerintelor clientului;
  • Realizarea codului HTML/CSS pentru paginile site-ului web;
  • Testarea functionalitatii site-ului web;
  • Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare;
  • Verificarea compatibilitatii cu cele mai importante browsere;
  • Incarcarea site-ului pe web;
  • Achitarea integrala a proiectului web din partea clientului.

Pentru comenzi ferme ma puteti contacta atat telefonic la numarul 0724465506, pe email: office@razvanmihalcea.ro, sau utilizand formularul de contact.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

*

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe