Redesign website – Imbunatatire site-uri web, aspect, functionalitate, tehnici noi de reconstructie site web

Pornim cu o idee gresita, cand consideram ca un redesign total al site-ului web inseamna doar schimbarea logo-ului, a schemei de culori, a fundalului. Multi clienti apeleaza in necunostinta de cauza, la firme web design, fara sa stie intr-adevar ce inseamna o reconstructie a site-ului si cum afecteaza aceasta clasarea site-ului in cautari.<h2>Servicii redesign website</h2>
Serviciile de redesign, de reconstructie a site-ului web, inseamna a oferi site-ului o improspatare vizuala si functionala, pastrand continutul deja existent pentru a fi vazut in continuare de utilizatori. Odata cu imbunatatirea site-ului web, pot fi utilizate tehnici si tehnologii moderne care sa influenteze cresterea site-ului in motoarele de cautare si sa fie gasit usor de utilizatori.
Solutiile de reconstructie site web pe care le propun clientilor mei includ portarea site-ului catre solutii CMS precum Joomla, WordPress, pentru viteza si improspatarea rapida a informatiei, optimizarea pentru utilizator a site-ului web si refacerea structurii interne prin instalarea de noi module, pluginuri, componente.
Imbunatatirile pentru un site web trebuiesc efectuate in timp, o data pe an, iar capital site-ul trebuie refacut la 2-3 ani pentru a fi siguri ca vom atrage clienti si site-ul nu a devenit plictisitor datorita faptului ca nu mai este in pas cu schimbarile tehnologice.
Daca va doriti un site imbunatatit atat din punct de vedere grafic cat si functional, ma puteti contacta folosind formularul de contact, sau la telefon 0724 465 506.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

*

Site Footer

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe