Mediul on-line, garantia unei afaceri de succes

Serviciile pe care le ofer sunt in deplina concordanta cu cerintele clientilor.

Strategie
Pornind de la conceptul logo-ului si dezvoltarea unei identitati vizuale de impact, construim impreuna imaginea de care orice afacere are nevoie.
Design creativ
Solutiile mele grafice sunt personalizate si au fost concepute tinand cont de tendintele actuale, oferind clientilor o noua viziune conceptuala.
Dezvoltare
Folosesc cu pricepere cele mai noi tehnici si tehnologii in domeniu si ofer functionalitati personalizate site-urilor clientilor mei.
Promovare
Promovarea online, este pasul final al proiectului oricarui client. A ajunge pe pozitii principale in cautari pe internet este vital.

Design perfectRecomand clientilior sa se uite dupa anumite lucrari si sa imi spuna ce elemente le plac. Cu toate acestea multi ajung sa copieze, in loc sa fie creativi. Ceea ce este diferit in ceea ce priveste munca pe care o depun, reprezinta sentimentul creativ care ma impinge sa fac lucruri noi. Beneficiul de a fi creativ si de a incerca lucruri noi se reflecta in ochii clientilor.

Atentia la detalii este un alt aspect important pentru un design perfect. Clientii se uita la tot, astfel ca cel mai bine este ca detaliile sa fie bine structurate. Explicandu-mi munca fata de client ofer o sansa de a intelege pe deplin ideile inovatoare pe care doresc sa le promovez.

Cu toatea cestea nu exista un design care sa nu aiba nevoie de imbunatatiri.

Responsive design

RESPONSIVE – compatibilitate cu toate dispozitivele

Tehnica responsive de construire a paginilor web reprezinta o abordare de design web, posibilitatea vizualizarii site-urilor pe o gama larga de dispozitive gen telefoane mobile, tablete, monitoare de diferite dimensiuni.

Schita site-ului se schimba in functie de dimensiunea dispozitivelor utilizate. Ca de exemplu pe telefon, utilizatorii pot vedea continutul paginii web pe o coloana, iar pe o tableta acelasi continut sa fie vizibil pe doua coloane.

Motorul de cautare Google recomanda realizarea site-urilor de tip responsive, pentru o indexare mai buna.

Avantajele unui site responsive:

  • O singura versiune a site-ului web care este vizibila pe orice dispozitiv;
  • Posibilitatea de conectare cu platformele social media (facebook, twitter, linkedin);
  • Eliminarea scrolului orizontal, adaptarea imaginii la dimensiunile browserului.

Dezavantajele:

  • Timp prelungit de munca si costuri mari;
  • Incompatibilitate intre browsere;
  • Complexitate in programarea site-ului web.