Weekend, jocuri si relaxare

Weekend, jocuri si relaxare

Fiind weekend m-am gandit sa ma joc. Am facut rapid in search pe internet si m-am gandit sa impartasesc cu voi noutatile din domeniu.

Pentru pasionatii jocurilor RPG, Blizzard a anuntat ca in viitoarea productie Hearthstone: Heroes of Warcraft pentru modul sigle player, jucatorii se vor confrunta cu provocari pe masura ce avanseaza  in noua campanie Curse of Naxxramas. Jocul este inzestrat cu multi inamici, batalii captivante si multa aventura.

Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure va oferi şi o nouă tablă de joc, precum şi 9 Class Challenges, un set cu provocări specifice fiecărei clase ce se adresează jucătorilor experimentaţi. Recompensa în acest caz constă în cărţi specifice claselor respective.
Jocul  va fi lansat simultan atat pentru Windows, Mac si Ipad. O data exacta nu a fost inca stabilita.

Iubitorii de shootere se pot bucura din plin jucand Strike Vector, care va fi lansat curand in acest an. Asemanator jocurilor Crimson Skies, Quake 3 si Unreal Tournament, Strike Vector permite testarea reflexelor si abilitatilor impotriva prietenilor. Echipa de zbor cat si cea de asistenta sunt necesare, insa nu sunt de uitat abilitatile individuale de pilotaj si lupta.

La fel de interesant am gasit si Mercenary Kings, un shooter realizat 2D care aduce aminte de jocurile de altadata. Pregatiti si gata de lupta, conducand o echipa de genii si experti sunteti pe punctual de a castiga fiecare batalie si a salva lumea.

Daca ati apucat sa jucati Mass Effect 3, un joc pe care il recomand cu caldura, fiti pregatiti pentru  Dragon Age: Inquisition care va beneficia de comenzi vocale prin Kinect pe Xbox 360 si Xbox One.

Cred ca m-am hotarat ce vreau sa joc in acest weekend . Voi?

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

*