Twitter, modalitate de succes in afaceri

Multe companii folosesc Twitter pentru a-si promova brandul si identitatea, sau pentru a fi in contact permanent cu clientii lor. Twitter poate fi o cale buna in promovarea afacerii, dar ca si oricare alta metoda nu va genera o multitudine de clienti. Este nevoie totusi si de o intelegere profunda din partea publicului careia i se adreseaza campania, cat si o strategie foarte buna de social media. Un alt lucru la fel de important si de luat in seama il reprezinta cunoasterea modului in care veti folosi Twitter, inainte de a da startul unei campanii publicitare.

Pentru acesta exista cateva lucruri de luat in considerare:

  1. Efectuati o cercetare a pietii. Cercetarea pietii este importanta daca va doriti o imbunatatire a sansei de succes. Inscrierea in comunitatea Twitter poate fi o modalitate foarte buna in a obtine perspective a ceea ce este important pentru clientii dumneavoastra.
  2. Planificarea strategiei. In principiu toate afacerile au nevoie de o strategie bine elaborata pentru a obtine, mentine si construi baza de clienti. Inainte de a incepe o campanile pe twitter trebuie sa cunoasteti comunitatea si cum sa faceti parte din ea, ce puteti oferi pentru a creste brandul in fata clientilor.
  3. Construiti-va brandul. Mentineti o prezenta activa online. In acest mod din ce in ce mai multi oameni vor afla despre afacerea dumneavoastra si astfel clientii nu vor intarzia sa apara. Deasemeni Twitter poate fi utilizat in scopul pastrarii relatiilor cu clientii, rezolvarii problemelor lor. Fiind mereu in contact cu cei pe care ii deserviti, brandul dumneavoastra cu siguranta nu va fi uitat.
  4. Optimizarea cautarilor. Folositi cuvinte cheie care va avantajeaza si ofera o descriere completa a afacerii pe care doriti sa o promovati. Deasemenea este important sa va asigurati ca twitter-urile dumneavoastra sunt convingatoare si au maxim 120 de caractere.

Acestia sunt cativa pasi de urmat in promovarea afacerii dumneavoastra cu ajutorul Twitter. Cu ajutorul lui in ziua de astazi, inundata de tehnologie, puteti transmite mesajul catre public rapid si usor. Twitter ofera oportunitatea de a fi mereu in discutii cu clientii dumneavoastra. Si daca sunteti de incredere, afacerea dumneavoastra are de castigat in fata concurentei, se deschid noi oportunitati pentru obtinerea de noi client.

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro