Twitter, schimbare de look

Platforma de socializare Twitter, a intrat intr-un proces de redesign, urmand sa ofere  utilizatorilor o noua interfata  social media, precum si functionalitati noi. Schimbari majore vor suporta profilul de utilizator, care va aveaun antet personalizat, o imagine mai mare de profil, va contine sectiunea cele mai bune tweet-uri  dar si sectiunea  de urmarire. Intr-un cuvant, v-a semana cu platforma de socializare Facebook dar pana la un anumit punct.

Utilizatorii au posibilitatea, in continuare de a se promova prin utilizarea tweet-urilor. Introdusa in noua interfata, sectiunea “cel mai bun tweet”, va fi afisata mai mare pe profil pentru a fi mai usor de gasit. O noua functie de “Pinned tweets” a fost introdusa, pentru a permite utilizatorilor sa tina tweet-urile importante in bara de sus a profilului. Accesul la tweet-uri se va face utilizand functia “Filtered Tweets” care a fost deasemenea introdusa in noua versiune.

Noul design al profilului va fi activ pentru utilizatori aproxiamativ in doua saptamani, in schimb utilizatorii noi beneficiaza de aceasta schimbare din moment ce isi fac cont pe platforma sociala.

Sliding Sidebar

Despre mine

Despre mine

Salut. Numele meu este Mihalcea Constantin-Razvan si sunt web designer, blogger, copywriter. Cu toate ca realizez site-uri de prezentare, magazine online, bloguri, atat din punct de vedere grafic cat si al programarii, crearea de continut relevant pentru SEO este o pasiune ce doresc sa o ofer clientilor care doresc sa colaboram in promovarea afacerii.

Scriu versuri

Ma gasiti pe facebook

Articole vizualizate

Pune anunturi si pe

© 2017 - razvanmihalcea.ro